MENU

Paperikassit

 

Luksus-paperikassi satiinikannikeella

 

Paperikassi satiinikannikkeella on varsinainen katseenvangitsija. Logollinen luksuspaperikassi satiinikannikkeella sopii hyvin erikoiskaupalle, joka haluaa viestittää asiakkailleen tuotteidensa ainutlaatuisuudesta. Paperikasseihin voidaan valita paperi lukuisista eri vaihtoehdoista ja niihin voidaan valita joka matta- tai kiiltolaminointi.

 

Minimitoimitusmäärä on 1000 kappaletta.

 

 

 

 

 

Paperikassi litteällä- tai paperinarukannikkeella

 

Nämä korkealaatuiset kassit valmistetaan koneellisesti vakiomitoin ja ovat laadukas ja tyylikäs, mutta edullinen vaihtoehto. Kassin paperi voidaan valita laajasta valikoimasta ja kassit painetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Paperikassi painatuksella on edullinen, mutta tehokas tapa mainostaa palvelua tai tuotetta. Yleensä kannikkeena käytetään kierrettyä ja kovetettua paperinarua.

 

Minimitoimitusmäärä on 3000 kpl.

 

 

 

 

 

Luksus-paperikassi puuvillanyörikannikkeella

 

Luksus-paperikassit ovat kassien eliittiä. Luksus-paperikassit ovat käsintehtyjä paperikasseja, joihin voit valita eri lisäominaisuuksia monista vaihtoehdoista. Nämä kassit viestivät asiakkaille tuotteiden ainutlaatuisuudesta. Upean ulkonäön, kestävyytensä ja uudelleenkäytettävyyden ansiosta nämä kassit ovat mainosarvoltaan arvokkaita.  Kassien pinta voidaan kiiltolaminoida tai niihin voidaan tehdä mattalaminointi, mikä tekee kassista entistä näyttävämmän ja kestävämmän.

 

Minimitoimitusmäärä on 1000 kappaletta

 

TARVITSETKO APUA KASSIEN SUUNNITTELUSSA TAI LOGON TEKEMISESSÄ?

Meiltä saat myös kattavat graafisen suunnittelun palvelut.

Kassikeskus.fi | Kuusisaarenkuja 1 A 2,  00340  Helsinki | myynti@kassikeskus.fi | Y-tunnus: 2171982-3