MENU

MUUT TUOTTEET

 

 

Pahviset mukit

Valmistamme mukeja niin kylmille kuin kuumille juomille. Toimitamme myös automaatteihin soveltuvat mukit logopainatuksella.

 

 

 

 

Vaatepussit

Nyt valikoimissa myös vaatepussit omalla painatuksella. Vaatepusseissamme on edessä vetoketju ja ylhäällä aukko vaateripustinta varten. Myymälöihin tarkoitetut vaatepussit valmistetaan polypopyleenistä ja niihin voi valita  joko silkkipainatuksen tai brodeerauksen. Lisäksi valikoimissamme löytyy luksus vaatepussi, joka valmistetaan erittäin kestävästä polyester kankaasta. Luksus-vaatepussi on oiva liikelahja.

 

 

 

 

Pahviset lahjapakkaukset

Pahviset lahjapakkaukset valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan 250 – 1000 g/m² kartongista. Pakkaukset toimitetaan litteinä ja niiden kokoaminen on vaivatonta. Pystymme valmistamaan lähes minkämallisen lahjapakkauksen hyvänsä ja materiaalivaihtoehtoja on lukuisia. Kysy lisää myynnistämme!

 

 

 

 

Teipit ja huomionauhat

Valmistamme laadukkaat pakkausteipit ja huomionauhat asiakkaan toivomalla painatuksella Suomen edullisimpaan hintaan.Kaikki aineiston käsittelykulut kuuluvat teippirullan tai huomiorullan hintaan.

 

 

 

Kassikeskus.fi | Kuusisaarenkuja 1 A 2,  00340  Helsinki | myynti@kassikeskus.fi | Y-tunnus: 2171982-3