MENU

Muovikassit

 

Muovikassi kantoaukolla ja kaksinkertaisella yläreunalla

 

Muovikassi painatuksella on yrityksissä yleisimmin käytössä oleva kassi. Kauniisti suunniteltu muovikassi on edullinen ja tehokas tapa mainostaa. Muovikassi, jossa on käännetty yläreuna on vahvempi ja siinä voidaan kuljettaa myös painavampaa tavaraa. Yläreunan käännös on yleensä noin 7cm ja kassin alareunaan voidaan laittaa laskos.

 

Muovikassit ovat saatavilla useissa erilaisissa koko- ja vahvuusvaihtoehdoissa, joten löydämme varmasti teille parhaan vahtoehdon. Muovikassit ovat kassivaihtoehdoista edullisimpia.

 

Kassit on myös  mahdollista valmistaa luontoystävällisesti joko 100% bio-hajoavista materiaaleista tai kierrätetystä muovista. Vaihtoehtoja on monia. Kysy lisää myynnistämme!

 

 

Muovikassi kantoaukolla

 

Muovikassi kantoaukolla on yrityksissä yleisimmin käytössä oleva kassi. Kauniisti suunniteltu muovikassi on edullinen ja tehokas tapa mainostaa. Muovikassi kantoaukolla on tyylikäs, mutta edullinen kassi kun tuotteet eivät ole kovin painavia. Sopii mm. vaateliikkeille.

 

Minimi tilausmäärä on 5.000kpl.

 

 

 

 

Muovikassi kannikkeella

 

Muovikassit painatuksella ja kannikkeilla on tyylikäs ja kestävä kassivaihtoehto. Kannikkeellinen muovikassi sopii myös painavempien ostosten kuljettamiseen. Kannikkeiden väri voi olla erilainen kuin itse kassin. Tämän takia valittavissa on useita väriyhdistelmiä, jotta kassista saa uniikin näköisen.

 

Minimi tilausmäärä: 5.000

 

 

 

 

 

Muovikassi henkselimalli

 

Ns. T-shirt-malli on eniten käytetty kassimalli, etenkin ruokakaupoissa. Tämä kassimalli on muovikasseista edullisin, mutta logopainatuksella toimii hyvänä mainoksena yritykselle. Kassit tehdään kestävästä ja kierrätettävästä, mutta ohuesta polyetyleenistä, joka mahdollistaa raskaampienkin ostosten kantamisen.

 

Muovikassit saatavilla myös 100% biohajoavista materiaaleista.

 

Minimi tilausmäärä: 10.000

 

Kassikeskus.fi | Kuusisaarenkuja 1 A 2,  00340  Helsinki | myynti@kassikeskus.fi | Y-tunnus: 2171982-3